Гришо поиска помощ от феновете си

Първият мач на Димитров е с Иво Карлович

Гришо поиска помощ от феновете си | StandartNews.com

Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров призова днес всички свои фенове в Мексико да гласуват за него в предстоящия виртуален турнир Cabo Legends Championship (20-25 юли).

"Здравейте, всички мои фенове в Мексико. Много съм тъжен, че няма да мога да дойде в Кабо, но все пак искам да изразя подкрепата си към моите привърженици, така че ви моля да участвате в Legends Championship и ви моля да гласувате за мен, за да мога да спечеля първия си турнир през годината. Тъжно е, че не мога да бъда там, но благодаря ви за подкрепата."

Освен Гришо в Лос Кабос ще участват виртуално още Фабио Фонини, Диего Шварцман, Фелисиано Лопес и 12 други състезатели. Първият мач на Димиторов е срещу Иво Карлович. Според регламента феновете на всеки тенисист имат 3 часа, за да гласуват за своя любимец. Събралият повече гласове печели мача. Снимките на играчите ще се постват в twitter, като за валиден вот ще се брои освен харесване на поста, също така и негов ретуит, за да може гласът да бъде зачетен. Организаторите заявяват, че ще може да се участва и в Instagram, и Facebook.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай