Гриша Ганчев: С ЦСКА не се занимавам

Рано тази сутрин акционерите на "червените" обявиха, че старши треньор на клуба вече е Стойчо Младенов

Гриша Ганчев: С ЦСКА не се занимавам | StandartNews.com

Кратък, ясен и красноречив отговор даде собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев, за да коментира смяната на цялото ръководство в клуба. “Аз с клуба не се занимавам, колега”, заяви босът на армейците пред БНТ.

Рано тази сутрин акционерите на ЦСКА София обявиха чрез съобщение в официалния сайт, че старши треньорът Любослав Пенев ще бъде заменен на този пост от Стойчо Младенов. Освен това и цялото ръководно тяло на ЦСКА беше освободено, включително и изпълнителният директор Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов. За изпълнителен директор е назначен Филип Филипов.

Рокадите в клуба бяха оповестени, след като миналия четвъртък след домакинското равенство на ЦСКА София с Лиепая в Лигата на конференциите на стадион "Българска армия" се породи напрежение, като фенове на отбора нападнаха главния мениджър Стойчо Стоилов. Вчера столичани стартираха новия сезон в първа футболна лига с успех над ЦСКА 1948 с 4:2, а Любо Пенев беше изгонен в края на двубоя, след като забави играта за хвърлена втора топка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай