Григор изля душата си след изгубения финал в Стокхолм

Последните месеци бяха много трудни за мен по отношение на физическото ми състояние, каза той

Григор изля душата си след изгубения финал в Стокхолм | StandartNews.com

Григор Димитров говори от микрофона на корта след края на финала на турнира в Стокхолм, в който той загуби от Томи Пол от САЩ с 4:6, 3:6 за 1 час и 24 минути игра. За Димитров това е четвърто участие на финал в шведската столица, където остава с една победа и вече има три поражения.

"Аз съм много щастлив и благодарен да играя пред вас тук. И толкова години съм го правил. Много е емоционално за мен и съм щастлив, че успях да се представя на това ниво", започна Димитров от корта, обръщайки се към публиката.

"Също така и моят противник беше много добър, поздравления за Томи и за неговите хора, които са зад гърба му. Ще говоря малко по-кратко, но също така искам да благодаря на моя екип. Направихме голяма стъпка напред, последните месеци бяха много трудни за мен по отношение на физическото ми състояние. Бях контузен. И въпреки това, направихме възможното, за да играя на това високо ниво", посочи той.

"Има още няколко седмици да играя до края на сезона и съм много щастлив, че мога да го правя. Благодаря на всички от организацията на турнира, чак до момчетата, които подаваха топките, съдиите. Това място, на което се провежда турнирът, определено е едно от най-любимите ми. Благодарен съм за всичко, което правите за нас. Наистина беше една много специална седмица за мене и още веднъж поздравления за Томи", завърши Григор Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай