Грабят като топъл хляб билетите за турнира на Джокович

Първите 1000 пропуска свършиха за 7 минути

Грабят като топъл хляб билетите за турнира на Джокович | StandartNews.com

Големият демонстративен тенис турнир Adria Tour, организиран от световния № 1 Новак Джокович и с участието на Григор Димитров, се радва на огромен интерес от страна на феновете. В официалната си страница в Instagram, свързана с надпреварата, се похвалиха с първите продадени 1000 билета за рекордните 7 минути. 

На състезанието ще има ограничен борй фенове, които ще трябва да спазват мерките за безопасност във връзка със ситуацията с коронавируса. 

Билетите ще бъдат пускани поетапно, като следващия транш от 1000 пропуска ще е в петък. 

Билетите за дневните сесии струват 600 динара (около 10 лева), за вечерните сесии през уикенда пък ще се плаща 800 динара (малко над 13 лева). Организаторите обясниха ниската цена на пропуските като достъпна възможност за всеки желаещ да присъства на състезанието.  „С такива цени може да дойде и цяло семейство“, каза самият Новак Джокович. 

В три от четирите надпревари на Балакните ще участва и най-добрият ни тенисист Григор Димитров. Освен него участие са потвърдили Александър Зверев, Марин Чилич, Борна Чорич, Виктор Троицки, Доминик Тийм и Дамир Джумхур.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай