Гонзо обяви голяма промяна в БФС. Тръгва си важна фируга

Смятам, че това е за добро, заяви президентът на родния футбол

Гонзо обяви голяма промяна в БФС. Тръгва си важна фируга | StandartNews.com

Президентът на БФС Георги Иванов разкри за нова голяма промяна в ръководството на родния футбол при прибирането на българската делегация от Унгария, където "лъвовете" завършиха 0:0 с Беларус.

След като бяха сменени тримата ръководители в съдийството начело с председателя Давид Борбалан, сега централата ще смени и изпълнителния директор Борислав Попов.

Неофициално се твърди, че мястото му ще заеме Добрин Гьонов - доскоро изпълнителен директор на ЦСКА 1948, а също така и член на УС на Професионалната лига.

„Предвид създалата се ситуация, напрежението и недоверието към Съдийската комисия, беше нормално да се направи промяна. Смятам, че е за добро. Казал съм на всички отдели в БФС, че всички отбори трябва да бъдат равноправни“, коментира Иванов на летище София.

"Който не си върши работата, ще бъде сменен и компромиси няма да правя. На 11-и имаме Изпълком, на който ще бъде извършена смяната. Ще прекратим и договорите с отдаване на базата на националния отбор и тя ще бъде на разположение изцяло на представителния тим и останалите гарнитури ", каза още Иванов.

Станислав Тодоров е назначен като временен председател на Съдийската комисия, но ще остане и като постоянен.

Просто в момента няма Изпълком, който да го утвърди. След 11-и Тодоров ще бъде назначен за постоянно, обеща Иванов.

Аз съм във Футболния съюз повече от 3 години. Видял съм много отдавна нещата, тук става въпрос за финанси, ако смятате, че ние трябва да правим стадиони, значи сте се объркали. През предишните 4 години имаме около 30 терени, които сме направили. Правим всичко, за да развиваме футбола, допълни президентът на БФС.

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай