Гонзо даде своята оценка за националния отбор

Иванов изтъкна работата на селекционера Илиан Илиев

Гонзо даде своята оценка за националния отбор | StandartNews.com

Националният отбор на България може да спечели своята група в Лигата на нациите. В това е убеден президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо. Той даде своята оценка за представянето на тима ни и очакванията си за предстоящите двубои с Люксембург и Северна Ирландия.

"Очаквам от футболистите да дадат всичко от себе си и да победим в тези мачове. Има всички предпоставки да бъдем първи в групата. Искаме го, желаем го. След спечеления мач в Северна Ирландия на футболистите им дойде самочувствие и получиха някаква увереност предвид феновете, които ги подкрепяха. В предишните години тази подкрепа не беше такава", сподели Георги Иванов пред "Нова".

Иванов изтъкна работата на селекционера Илиан Илиев под чието ръководство България все още няма загуба.

"Първо един треньор трябва да познава много добре качествата на играчите, за да може да направи печелившата тактика. Имаме изключително добър треньорски екип. Илиан познава ситуацията, обстановката, футболистите. Той направи една добра атмосфера. Има добър колектив, което е предпоставки за успех", каза още Гонзо.

"Всички знаем, че нямаме футболисти, които да кажем "уау" и те сами да решават мачовете. Мачовете на националния отбор трябва да се решават от колектива. Всеки един се бие за другия", завърши Георги Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Maxim
преди 23 минути

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може----- https://come.ac/manx

Откажи