Голямата щерка на Марадона разплака света

Смъртта ще ни събере отново, написа Далма

Голямата щерка на Марадона разплака света | StandartNews.com

Най-голямата дъщеря на легендата Диего Армандо Марадона - Далма публикува трогателно съобщение до своя баща. Както е известно аржентинският магьосник почина в сряда на 60-годишна възраст.

Далма пусна дълъг пост в една от социалните мрежи, в който споделя, че "винаги се е страхувала от смъртта си, но вече не, тъй като знае, че това ще е моментът, в който ще може да прегърне отново баща си".

"Винаги съм се страхувала много от смъртта си, но не и днес ... защото знам, че това ще бъде момента, в който ще те видя отново и ще те прегърна отново!  Вече ми липсваш татко! Ще трябва да издържа тук, без онази част от сърцето си, която ти отнесе вчера със себе си! Ще те обичам и защитавам цял живот, защото ти благодаря за споделения с тебе живот! Унищожена съм, но ще продължа напред! Изчакай ме там. Обичам те татко! Ще те обичам и защитавам цял живот. И ако внучката ти иска да ти се обади чрез видеообаждане, ще умирам вътрешно, но бъди спокоен, че ще й кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича. Не беше трудно да те обичам. Събирам парчетата и не мога да си представя как ще бъде животът ми без теб ... НЕ МОГА ... Но ето ме с най-добрия съпруг в света и една дъщеря, което ще ме принуди да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро! Нося ти маргаритки за твоите футболни калци и моля, погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!", написа дъщерята на футболното величие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай