Голаджия остава в Лудогорец и през пролетта

Полският Легия иска Швиерчок под наем, от Разград не са съгласни

Голаджия остава в Лудогорец и през пролетта | StandartNews.com

Нападателят Якуб Шверчок почти сигурно остава в Лудогорец и няма да премине в полския гранд Легия (Варшава). Таранът е силно желан от този клуб, но почти сигурно той ще продължи да носи фланелката на шампионите и през пролетния дял на първенството. Причината е, че Легия иска да вземе нападателя под наем до лятото. За подобен вариант обаче от Разград не искат и да чуят, пише "Тема спорт".
“Не сме се отказали да вземе Шверчок. Негов трансфер ще даде сериозен тласък на отбора ни. За да го имаме обаче, някой трябва да ни го продаде”, заявиха наскоро от ръководството на полския клуб.
Освен че засега не иска да продава Якуб, Лудогорец иска да усили атаката си. Треньорът Павел Върба държи да бъде взет още един класен нападател, защото по време на контролите в Турция тимът имаше трудности с вкарването на голове. “Орлите” лесно стигаха до положения, но не успяваха да ги оползотворят. През есента Шверчок изигра 15 шампионатни мача с Лудогорец и вкара 4 гола. През пролетта се очаква той да продължи да бъде резерва на румънеца Клаудиу Кешерю.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай