Гасят пожар в ЦСКА с премия

Гасят пожар в ЦСКА с премия | StandartNews.com

Стойчо притеснен, фенове вдигат тима в Шумен

По една премия получиха футболистите на ЦСКА, които във вторник сутринта се качват в автобуса за Шумен. Там "червените" ще отседнат преди гостуването на "Лудогорец", което може да има златна цена. Ръководството се опита да потуши пожара, който тлее в съблекалнята. Играчите чакат две заплати и няколко премии, като четири от тях са за серията срещу "Левски". Българите в отбора стискат зъби и са готови да играят на честна дума до края на шампионата. Нормално чужденците са доста по-разтревожени от ситуацията. Още повече ФИФА им дава право да разтрогнат моментално при пресрочване с два месеца. Стойчо Младенов също е притеснен дали това няма да се отрази върху играта на легионерите в Разград. Мболи, Косоко и Менди са твърди титуляри. Все пак има шанс ръководството да вдигне тонуса с по една заплата и след заминаването на отбора, като преведе парите по банковите карти на футболистите.

Вчера Александър Томов покани в ресторанта на "Армията" спортно-техническия щаб, за да почерпи за 60-ия си рожден ден. Самият той е бил разочарован от няколко напразни обещания за спонсорство или солидна покупка на акции, научи "Стандарт".

Със сигурност феновете от Североизтока ще се опитат да качат градуса в "червения" лагер днес. Тартори от региона ще посетят ЦСКА на тренировката в Шумен, за да се видят със Стойчо Младенов и футболистите.

"Лудогорец" остава фаворит

за титлата при какъвто и да е резултат срещу ЦСКА в сряда. Единствено победа на "червените" ще затегне интригата, но шампионите пак ще са с точка напред плюс положителен баланс и срещу "армейците", и срещу "Литекс", като ще имат мач по-малко от софиянци. При победа за "Лудогорец" срещу ЦСКА Боби Михайлов вече може да качва златните медали на автобуса за Разград. Равенството също вещае трета поредна титла за Кирил Домусчиев. Преднината от 4 т. пред ЦСКА ще бъде запазена, като отново шампионите ще са с мач по-малко. Т.е. за да стане един от преследвачите първенец, ще трябва да бие наред до края, а "Лудогорец" да падне поне в две срещи. След мача с ЦСКА шампионът влиза в следната серия: "Ботев" (г), "Локо" (д), "Левски" (г) и "Черно море" (д). Програмата на ЦСКА: "Литекс" (д), "Ботев" (г), "Локо" (д). И на "Литекс": ЦСКА (г), "Ботев" (д), "Локо" (г), "Левски" (д).

Домусчиев оцени точката

в Ловеч като "може би шампионска". Босът на "Лудогорец" изгледа равенството 0:0 срещу "Литекс". "Дава ни доста по-добри шансове за титлата. "Литекс" ги устройваше победата, поне така мисля аз", заяви Кирил Домусчиев. "Срещу ЦСКА трябва да играем за победа, стадионът ще е пълен".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай