Галатасарай взима Робърта от "Левски"

Турският гранд надцака Селтик

Галатасарай взима Робърта от "Левски" | StandartNews.com

Нидерландската звезда на "Левски" Найджъл Робърта ще бъде изненадващото ново попълнение в турския гранд Галатасарай, съобщи най-тиражното издание в югоизточната ни съседка - „Сабах“. „Сините“ били дали зелена светлина на този трансфер. 
Според информациите той е бил препоръчан на Фатих Терим от един от скаутите на тима Емре Укуджан, който цял сезон следял изкъсо изявите му. Твърди се също, че Галатасарай е спечелил наддаването със Селтик за него. Самият Робърта тренира вчера на „Герена“, след като ден по-рано остана във фитнеса. 
Той не присъства на старта на подготовката, а от клуба обясниха отсъствието му с медицински проблеми. Истината е, че до дни нападателят ще бъде продаден. В момента на "Герена" се чакат мениджърите на нападателя, които имат няколко оферти за него. Интерес към голмайстора на сините (11 попадения в 19 шампионатни мача), освен от Турция, има от Русия и Унгария. Сънародникът му Стайн Спиерингс пък пропусна снощното занимание на тима, защото е с лека травма.

Днес Левски ще има занимание, на което ще бъдат допуснати медии. То ще започне в 18:30 часа, а първите 30 минути ще са открити.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай