Франк Лампард е новият мениджър на Челси

Легендата на клуба подписа за 3 години

Франк Лампард е новият мениджър на Челси | StandartNews.com

Франк Лампард официално се завърна в Челси. 5 години, след като напусна клуба като футболист, от днес той е мениджър на лондончани. Официалният сайт на „сините” обяви новината със съобщение, в което пише, че един от най-големите играчи в историята на клуба, се е завърнал на „Стамфорд бридж”. Франк Лампард е подписал договор за 3 години.

Директорът на Челси Марина Грановская сподели след представянето: „За мен е голямо удоволствие, че мога да приветствам Франк в Челси като старши треньор. Франк притежава фантастични познания и разбирания за клуба, а през изминалия сезон показа, че е един от най-талантливите млади треньори.”

„Изключително съм горд да се върна в Челси като мениджър. Всеки знае колко е голяма любовта ми към този клуб, както и историята, която споделяме заедно, но моят фокус сега е работата за предстоящия сезон. Тук съм, за да работя много усилено, да донеса по-нататъшни успехи на отбора и нямам търпение да започна”, сподели 41-годишния Франк Лампард. Според медиите в Англия, специалистът ще получава по 5,5 милиона паунда на сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай