Феновете на Острова скочиха на Тухел! Посочиха проблема

Няма особена подкрепа за новия треньор на Англия

Феновете на Острова скочиха на Тухел! Посочиха проблема | StandartNews.com

Голяма част от феновете на Англия не останаха доволни от назначаването на Томас Тухел за нов национален селекционер. Той ще стане третият чужденец начело на отбора след Свен Горан Ериксон и Фабио Капело. 

Германецът се съгласи да наследи Гарет Саутгейт, но в социалните медии веднага се появиха коментари, че това не е стъпка напред, а и той не е кой знае колко успешен мениджър. 

„Тези, които искаха Гарет Саутгейт да си тръгне, успех с Томас Тухел“, написа почитател на отбора. „Германец, който се провали в Байерн и няма никакъв опит като национален треньор поема най-отговорния пост в английския футбол. Това не звучи добре“ добави друг. 

И други публикации са в същия стил. „Лош избор, който не надгражда над Гарет Саутгейт“, „Спряха се на човек, който е един от малкото наставници, чийто стил е по-лош от този на Саутгейт“, „Английската федерация никога не пропуска да назначи хора, които не са постигнали нищо, но са способни да затрият силно поколение“ гласяха те. 

Имаше разбира се и позитивни, които пожелаваха успех на Тухел, чиято задача обаче няма да е лесна, след като Трите Лъва играха поредни финали на европейско първенство и привържениците очакват най-накрая да бъде спечелен голям турнир. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай