Феновете бесни! Подгониха здраво Стоичков

Стига с магазините, говори за ЦСКА

Феновете бесни! Подгониха здраво Стоичков | StandartNews.com

Унесен в хранителни вериги и магазини, Христо Стоичков си навлече гнева на червените фенове!

Камата се похвали, че е отворил най-големия магазин на собствената си марка за спортни стоки в Русе. Публикацията му в социалните мрежи по този повод обаче изненадващо беше последвана от негативни коментари.

Изненадващо или не, те идват от привърженици на ЦСКА, за които Стоичков е още по-голяма легенда, отколкото за останалите българи.

„За червената общност е важно да разбере какво мислите за актуалното състояние на ЦСКА и какво лично вие бихте предприели, защото и резултатите, и цялостната ситуация в клуба изглеждат твърде тревожни!“, написа цесекар в комвентар към поста на Камата във Фейсбук. Друг подема същата тема:

„На червена България ще им е интересно да чуе мнението на един от собствениците какво мисли за състоянието на отбора. За магазините е ясно - всички си купуваме. Кажи нещо за отбора.”

Стоичков отнася критики и във връзка с твърдението си, че винаги се среща с всички фенове, особено с малките. „Нито едно дете няма да си тръгне без автограф! “, обещава той в социалната мрежа. Оказва се, че ако това важи за Русе, на други места положението е различно.

„Доста деца си тръгнаха от Аксаково без автограф и разплакани.Детските сълзи тежат най-много!”, контрира го майка в социалната мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай