Ето защо нападнаха бащата на Ламин Ямал

Има четирима заподозрени

Ето защо нападнаха бащата на Ламин Ямал | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Испанската полиция продължава разследването на нападението с нож срещу Мунир Насрауи, баща на звездата на "Барселона" Ламин Ямал. В четвъртък бе арестуван и четвърти заподозрян, когото издирваха. Той се присъединява към тримата арестувани преди ден, които вече се разпитват. Всички са обвинени в опит за убийство. Ще бъдат снети показания и от няколко свидетели на събитията, както и от самия пострадал, когато е по-добре.

Междувременно самият Мунир благодари за подкрепата и обеща да се върне "по-силен от всякога".

La Vanguardia, която е имала достъп до доклада, изготвен от каталунските органи на реда в следствения отдел в Матаро, разказва, че става дума за капан.

"Обвиняемите, членове на едно и също семейство от квартал Рокафонда, устроиха капан на Мунир Насрауи. Те се срещнали с бащата на футболиста на открит паркинг, за да "сключат мир", но всъщност се появяват въоръжени. Без да кажат и дума го наобикалят, удрят, ритат и намушкват“, сочи доклада.

Според La Vanguardia в квартал "Рокафонда“ в Матаро конфликтът възниква най-напред, когато дете, играещо на балкон, хвърля вода, която напръсква бащата на Ламин. "Мъжът се вбесява и реагира толкова емоционално, че бащата, доведеният брат и дядото на детето излизат на улицата, за да се разправят с него", сочат свидетелски разкази в полицейския доклад, пише Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай