Реакции на новината за акциите на Левски (ОБНОВЯВА СЕ)

Не знам дали това е подарък или камък, който да те завлече на дъното, каза Валери Симеонов

Реакции на новината за акциите на Левски (ОБНОВЯВА СЕ) | StandartNews.com

Мисля, че ще видим Васил Божков с белезници у нас, и това ще се случи през това управление. ОАЕ са по-благосклонни за връщане, когато има заплахи за убийства. Мисля, че прокуратурата малко се забави, защото сигналът срещу него от братя Найденови е подаден на 4 декември", изрази мнението си пред Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов по повод новината, че акциите на ФК Левски ще бъдат прехвърлени от Васил Божков на премиера Бойко Борисов.

"Не знам дали това е подарък или камък, който да те завлече на дъното", каза още той по повод новината.

Пред БНТ темата беше коментирана от политолога проф. Антоанета Христова и режисьора Нидал Алгафари.

Това си е жива проба провокация, интересно е как ще бъде отиграна. Премиерът ще бъде поставен в условията да намери достоен отговор, каза Христова.

Интересна е тази закачка, която Божков прави с министър-председателя. Това пък е мнението на Нидал Алгафари, който се пошегува, че акциите на ЦСКА сега трябва да бъдат дадени на президента Румен Радев.

Антоанета Христова коментира, че казусът ще остане на полето на провокацията, защото кризата е поставила съвсем други приоритети за реформи, които трябва да се случат.

Алгафари допълни, че най-големите корупционни скандали тепърва ще се развиват по оста „Васил Божков“ и властта.

Борисов е по-голям импровизатор от Божков. Ще го надиграе. Това е политически шах и мат. Действието на Божков е обмислено, не е с цел привличане на внимание. Това заяви в пред бТВ социологът Андрей Райчев.

"Няма да стане това, което мисли Божков. Такива акции не могат да навредят на никого. Всеки има право да ги откаже", каза още политологът доц. Стойчо Стойчев.

"Ще сме свидетели, може би, че за първи път в историята държавата ще бъде собственик на футболен отбор", допълни той.

Пак познах! Нито Тити, нито феновете на Левски получиха акциите...Черепа си прави политически акции. Това написа във "Фейсбук" собственикът на efbet Цветомир Найденов.

"Целта му е да дестабилизира страната и да нагнетява напрежението. Не му пука за Левски, това поне ми го е казвал 100 пъти", написа оща Найденов.

В друг пост в социалната мрежа Найденов пише: "Тити, бедни ми приятелю, още преди 20 дни ти казах, че Черепа няма да ти даде никакви акции на "Левски", а ще ти даде висящите неща под корема на първата камила от снимката... Ти ми казваше: Ама , той ми обеща, не може да е такъв лъжец...може, брат ми... може!

"Да обобщим сагата с акциите: първо Хекимян съобщи, че Тити е излъганото камилче. Черепа си остава дълбоко принципен да не казва вярна дума. Черепа не му пука за "Левски". Както той обича да казва: Да мре!

Черепа иска да дестабилизира политически страната и си прави политически циркове, използвайки "Левски". Както винаги става Черепа ще се наиграе накрая Знаем си стоката!", завърши третия си пост Цветомир Найденов.

Тити Папазов пък обяви пред няколко телевизии: "Моята позиция не се е променила. Изразих готовност пред Васил Божков акциите да ми бъдат прехвърлени с една-единствена цел - да се опитам с цялата "синя" общност да направим най-доброто за "Левски", когато беше в тежък момент. Моето мнение е, че "Левски" по никакъв начин не трябва да бъде политизиран и за това съм малко изненадан", заяви Папазов пред бТВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай