Ериксен: Искам да разбера какво се случи

Думите на футболиста са предадени от неговия мениджър, който е присъствал в стаята.

Ериксен: Искам да разбера какво се случи | StandartNews.com

Звездата на националния отбор на Дания Кристиан Ериксен, който получи сърдечен арест по време на мача от Евро 2020 срещу Финландия (0:1), направи първото си изявление пред медия след инцидента, шокирал целия свят.

„Благодаря за загрижеността. Няма да се предам! Сега се чувствам по-добре, но искам да разбера какво се случи. Искам да изкажа благодарност на всички за това, което направиха за мен“, обяви Ериксен от болницата пред „Гадзета дело Спорт“.

Италианското спортно издание уточнява, че думите на футболиста са предадени от неговия мениджър, който е присъствал в стаята.

В същото време стана ясно, че още в събота вечерта 29-годишният футболист е изпратил успокоителни думи и на своите съотборници в Интер.

„Добре съм! Надявам се скоро да се върна“, написал Ериксен в приложението WhatsApp малко след 11:00 часа вечерта в събота.

Както е известно, халфът на Интер още по време на принудителната пауза на мача между Дания и Финландия се е свързал със съотборниците си в националния отбор и ги е уверил, че е добре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай