Джошуа: Тряваше по-малко да се говори

Запомни кой съм, отвърна Кобрата

Джошуа: Тряваше по-малко да се говори | StandartNews.com

Щастливият Антъни Джошуа не скри радостта си след победата с нокаут над Кобрата.

"Уембли Арена“ чувате ли ме? Нека вдигнем малко шум. Видяхте видяхте какво говорехме в петък, а тук трябва да говорим по-малко. Направих това, което знам най-добре. Да вкарвам удари с комбинации. Нека по-малко говорим. Не обичам да давам интервюта, а да говоря на ринга. Нека празнуваме Коледа, нека всички са щастливи“, заяви Джошуа.

„Какво иска да види публиката? Дайте няколко имена. Това е работата на Еди Хърн, за да се бия с Тайсън Фюри. През 2019 година аз преследвах мачовете. Става въпрос за наследството. Нека да бъде той. Искам да мисля мач за мач и да съм фокусиран“, добави още той.

„Знам кой съм и съм готов с всеки. Аз съм най-добрият шампион“, каза британецът.

„Труден мач. Това е първият ми мач след повече от година затова съм щастлив. Готов съм да се изправя срещу всеки. Респект към Тайсън Фюри. Пулев беше №1 на IBF и се изправих срещу него. Стъпка по стъпка. Аз съм войник и съм готов да се бия срещу всеки. Хубаво е да се бия в Лондон, хубаво е у дома. Боксът в тежка категория обратно е на картата“, каза Джошуа.

„Харесвам Майк Тайсън и други боксьори, които залагаха на ъперкът. Моето вдъхновение са Лари Хоумс. Ивендър Холифилд и други.

Малко преди да излязат от ринга Кобрата заяви на Джошуа: Запомни кой съм, каза Пулев. Това не се хареса на Джошуа, който пък попита Кобрата: Кой си ти? Вкрайна сметка до ексцесии не се стигна и двамата се разделиха с усмивка.

още по темата: Очаквано Джошуа нокаутира Кубрат и защити пояса

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай