Джошуа - Пулев с $10 млн. на загуба

Промоутърите искат мачът да е пред публика

Джошуа - Пулев с $10 млн. на загуба | StandartNews.com

Двубоят за световната титла в профибокса между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев няма да е без публика заради големите загуби, които биха претърпели двете страни. Това потвърди мениджърът Еди Хърн, който отговаря за делата на световния шампион в тежката категория. Хърн заяви, че загубите, ако двубоят е в празна зала, биха надминали 10 милиона долара.  

„Преди пандемията боксът бе на върха, в абсолютно идеално състояние и набиращ скорост с големи мачове“, обясни британецът и добави:

„Сега сме в ситуация на пълна несигурност. Преди 3 месеца обсъждахме дестинации като Китай, Австралия, Саудитска Арабия за огромни събития и галавечери. Задават се обаче големи срещи и ние трябва да сме креативни около тяхната организация. Мачът Джошуа – Пулев е от тези, които потенциално ще донесат над 10 милиона долара от вход. Няма да хвърлим тези пари на боклука. Този мач ще се случи, но не и без публика“, каза още Еди Хърн.

„На практика е невъзможно този бой да е във Великобритания, каквото бе нашето желание. Не виждам как в страната ще има събития с публика преди края на 2020 година. Хърватия и Близкия Изток до момента с 2 опции, но проучваме нещата за места като Австралия и Нова Зеландия – там ситуацията с вируса е доста добра“, пише "Меридиан мач".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай