Джошуа пак разиграва Кобрата

Шампионът иска първо да се бие с Фюри

Джошуа пак разиграва Кобрата | StandartNews.com

Британският боксьор Антъни Джошуа сподели, че неговото желание да се бие съвсем скоро е това да бъде Тайсън Фюри. 30-годишняит Джошуа има само една загуба досега в кариерата си – срещу Анди Руис-младши. Сега британецът трябва да се боксира с българина Кубрат Пулев, като боят бе отложен заради пандемията от коронавирус.

COVID-19 също така отложи и битката на Фюри с Дионтей Уайлдър, а Джошуа отново каза, че апетитите му за бъдещето са свързани с това да се бие със своя сънародник и да вземе всички пояси в тежка категория.

Вчера Димитър Бербатов обяви пред медиите на Острова, че Пулев може да бие Джошуа.

„Определено искам да се бия с Тайсън, защото той държи нещо, което аз искам. Затова е №1 в моята листа. Той говори доста по принцип, но Тайсън Фюри някой ден ще подпише договор да се бием. Чудесен човек е и прави страхотни неща на ринга. Когато излезем да се бием, ще направя всичко, което трябва, за да го бия. Наистина искам този колан да отиде там, където му е мястото”, каза Джошуа пред британските медии.

Джошуа взе реванша срещу Руис-младши в Риад след съдийско решение, за да си върне титлите в WBA, IBF, WBO и IBO, докато поясът във Фюри е този на WBC, който бе спечелен след технически нокаут срещу Уайлдър през февруари.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай