Дербито Интер-Милан пряко по MAX Sport 3 в неделя вечер

MAX Sport ще предложи на феновете на MMA и две битки за титли в UFC

Дербито Интер-Милан пряко по MAX Sport 3 в неделя вечер | StandartNews.com
  • MAX Sport ще предложи на феновете на MMA и две битки за титли в UFC

Голямото дерби на Милано между отборите на Интер и Милан е футболният акцент в уикенд програмата на спортните канали MAX Sport. Издание №296 на Derby della Madonnina, което е с начален час 21:45 на 9 февруари и ще се излъчи пряко по MAX Sport 3, заварва двата отбора в различна ситуация. „Нерадзурите“ на Антонио Конте водят битка с Ювентус и Лацио за първото място в Серия А, докато „росонерите“ заемат незавидната 8-а позиция. Въпреки това завърналият се Златан Ибрахимович е достатъчно вдъхновение за възпитаниците на Стефано Пиоли, които ще се опитат да охладят шампионските амбиции на Интер.

Освен футболните емоции от Апенините, MAX Sport ще предложи на феновете на MMA и две битки за титли в UFC. Хюстън ще е домакин на UFC 247, а в централния сблъсък на галавечерта един от най-титулуваните бойци Джон Джоунс ще защитава колана си в полутежка категория срещу непобеждавания досега Доминик Рейес. Шампионът в категория муха при жените Валентина Шевченко излиза за трета защита на титлата си срещу Кейтлин Чокагян. UFC 247 ще се излъчи пряко по MAX Sport 2 на 9 февруари от 05:00 часа.

Добрата новина за феновете на високите скорости е започващият съвсем скоро нов сезон в NASCAR, а MAX Sport отново ще излъчва зашеметяващите състезания отвъд Океана. По традиция шампионатът се открива с демо състезанието „Сблъсъкът“ на пистата Дайтона, което ще покаже и кои ще са фаворитите през новия сезон. Прякото предаване на състезанието е в неделя 9 февруари от 22:00 часа по MAX Sport 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай