Дербито Аякс-Фейенорд по MAX Sport 1

Двубоят между Демиън Мая и Бен Аскрен е топ битката в галавечерта на UFC в Сингапур

Дербито Аякс-Фейенорд по MAX Sport 1 | StandartNews.com

Двубоят между Демиън Мая и Бен Аскрен е топ битката в галавечерта на UFC в Сингапур

Класическото дерби на холандската Ередивизи между отборите на Аякс и Фейенорд е акцентът във футболната програма на MAX Sport през уикенда. Двубоят на „Йохан Кройф Арена” е в неделя от 17:45 часа и ще се предава пряко по MAX Sport 1.

Домакините от Амстердам вървят уверено към защитата на титлата си от миналия сезон, като след десетия кръг са начело в класирането след 8 победи и 2 равенства. Фейенорд, от своя страна, среща сериозни трудности от началото на кампанията и заема 10-о място със скромния актив от 14 точки.

По традиция спортните канали на А1 ще предадат пряко най-интересните мачове от поредния кръг на Серия А. Фаворитите за титлата Ювентус и Интер ще изиграят своите мачове в събота, като „Старата госпожа” гостува от 16:00 часа на Лече, а „нерадзурите” приемат Парма на „Сан Сиро” в 19:00 часа. И двата двубоя ще се излъчват пряко по MAX Sport 3. Най-любопитният сблъсък в неделната програма на 9 кръг в Серия А е от 19:00 часа, отново по MAX Sport 3, и противопоставя Рома и Милан.

След отлагането на Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид, топ сблъсъкът на 10 кръг на Ла Лига ще е в Мадрид между отборите на Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао. Двубоят започва в събота вечер от 22:00 часа и ще се предава пряко по MAX Sport 4.

Освен с интригуващи битки, новата галавечер на UFC ще зарадва българските фенове на най-популярната ММА верига в света и с началния си час. Домакин на UFC Fight Night този уикенд е Сингапур, което означава, че екшънът в октагона започва в събота от 15:00 часа. Безспорно най-атрактивен изглежда двубоят, който е и централно събитие за галавечерта, а именно битката в полусредна категория между Демиън Мая и Бен Аскрен. На 41 години бразилският ветеран Мая отново намира добрата си форма и е в серия от две поредни победи. На 6 юли 2019 г. пък 35-годишният Аскрен записа първа загуба в ММА кариерата си, след като беше нокаутиран за рекордните 5 секунди от Хорхе Масвидал. Дали Аскрен ще успее да се завърне на победния път или Демиън Мая ще продължи с доброто си представяне, ще стане ясно от прякото излъчване на UFC Fight Night в събота от 15:00 часа по MAX Sport 2.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай