Черно море измъкна 1:1 на Лудогорец

Шверчок спаси шампионите от загуба в Разград

Черно море измъкна 1:1 на Лудогорец | StandartNews.com

Лудогорец и Черно море направиха 1:1 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Резултата откри Актау в 43-ата минута, а Якуб Шверчок изравни в 84-ата минута.

Разградчани изиграха слаб двубой, но въпреки това имаха достатъчно ситуации, за да спечелят срещата. Това обаче не се случи, тъй като реферът Георги Кабаков на няколко пъти ощети домакините - включително отменяйки им гол в 87-ата минута за "нарушение" на защитник на моряците срещу собствения му вратар.

Преди това съдията подмина и спорно положение в наказателното поле на варненци, когато Андраде игра с ръка, но Кабаков показа с жестове, че тя е неумишлена и не възнамерява да отсъди дузпа.

Реферът завърши поредицата си от гафове в 92-ата минута, когато показа директен червен картон на Сиисиньо, твърдейки, че бразилецът е изритал без топка Иса. ТВ повторенията обаче показаха, че това не е така и допир между нападателя и защитника нямаше, а Иса е симулирал. В тази ситуация Сисиньо действително посегна към своя съперник и по-скоро трябваше да види жълтия цвят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай