Божинов: Връщам се в "Левски"

Нападателят вече е свободен агент

Божинов: Връщам се в "Левски" | StandartNews.com

Слуховете за завръщането на Божинов в Левски се засилиха от негов коментар под снимка на Николай Михайлов в една от социалните мрежи. Вратарят на „сините“ публикува фотос от вчерашната контрола с Витоша Бистрица, под която написа: „Чувствам го отново“. Веднага снимката предизвика силен интерес, а Божинов се включи с“ „Пристигам в Левски“. 

Валери няма да подновява договора си с втородивизионния италиански клуб Пескара, който се бори за оцеляването си в Серия Б. Контрактът на 34-годишния нападател изтича в края на месец август, след това той ще се превърне в свободен агент. Божинов даде интервю за dsport и Дарик радио, в което заяви, че с радост би се завърнал в "Левски" и би помогнал на клуба безвъзмездно.  

"На този етап не мога да кажа нещо, за което няма нищо конкретно. Под поста написах, че се прибирам в България. Това е факт. Въпрос на време е да се прибера, защото чакам полет. На този етап няма нищо конкретно и не съм водил преговори с любимия ми отбор", заяви Божинов пред Gong.bg.

Вчера след победата на Левски над Витоша Бистрица треньорът на "сините" - Георги Тодоров, съобщи шокираща новина. Специалистът обяви, че стражът на "сините" Николай Михайлов е свалил от теглото си цели 22 килограма. Въпреки това той добави, че вратарят още не се намира в оптимална форма и за да сe случи това е нужно да свали още няколко килограма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай