"Ботев" цака ЦСКА за голаджия

"Ботев" цака ЦСКА за голаджия  | StandartNews.com

Пловдив. "Ботев" (Пловдив) може да се намеси сензационно в битката за Венци Христов, научи "Стандарт". До 48 часа нападателят ще бъде купен от "Берое", въпросът е кой ще надцака. След провала с холандското менте "канарите" са се свързали с мениджърите на национала, чиято освобождаваща клауза е 400 000 лева. Венци е чакан всеки момент и в лагера на ЦСКА в Ксанти. Както пръв "Стандарт" написа, близък до "червените" бизнесмен ще плати на "Берое" срещу бъдещ процент от трансфер на Христов в чужбина. Според наш източник благодетелят е бивш известен футболист на "армейците".

За "Ботев" все още първа опция обаче остава тунизиецът Хамза Юнес от румънския "Петролул". Проблемът е, че мениджърът на нападателя непрекъснато му вдига цената с измислени оферти от половин Европа.
В същото време целите на Стойчо Младенов са ясни - Венци Христов и Мишо Венков от "Черно море". Последният обаче е по-вероятно да остане на "Тича" и от лятото да си търси клуб в чужбина. ЦСКА бърза за ляв бек, защото Жереми Фо-Поре получи поредна контузия на лагера и не е ясно дали травмата на коляното му не е сериозна. На този фон не е ясно защо вчера ЦСКА привлече шести централен бранител. Скъсалият с "Локо" (Пд) Пламен Крачунов се върна при "червените" и вече тренира в Ксанти. На този пост отборът разполага с Менди, Вальо Илиев, Апостол Попов, Венцислав Василев и Ангел Грънчов. Доста материал за отбор, който през пролетта няма да играе нито в Европа, нито дори в турнира за купата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай