Босът на Славия разкри голям скандал във Варна

Футболистите на "белите" два часа стояла в съблекалнята си, твърди Венци Стефанов

Босът на Славия разкри голям скандал във Варна | StandartNews.com

Голям скандал е избухнал след снощния мач на Черно море и Славия. За него алармира президентът на Славия Венци Стефанов. Босът на "белите" разкри пред GONG.BG за потресаващи събития. Стефанов заяви, че неговият отбор е бил обсаден в съблекалнята и не е успял да си тръгне от стадиона два часа след срещата. Той добави още, че един от шефовете на Черно море - Ерджан, е ударил футболиста на Славия Виячки. Ето какво заяви пред GONG.BG Венци Стефанов:

"Снощи след мача с Черно море е било нещо страшно. Не мога да проумея как е възможно да се случват подобни неща в елита на българския футбол. Нашият отбор е бил обсаден от множество хора и не е успял да напусне съблекалнята почти два часа. Представяте ли си как са се чувствали момчетата?

Това е недопустимо! Загорчич бе ударен с бутилка в главата. Един от ръководителите на домакините - Ерджан, пък е ударил Виячки. Не знам този човек какъв е? В крайна сметка това е само футбол. Има бойни спортове, ако има желание, нека се пробва там. Питайте Виячки какво се е случило.

Черно море нали са силни в детектора на лъжата. Нега подложат Ерджан на полиграф да видим какво ще излезе. Ще каже ли истината, че е нахлул и е ударил наш футболист? Такива хора нямат никакво място във футбола. Трябва незабавно да бъдат извадени до живот.

Сигурен съм, че се изтрили записите от камерите. Снощи звънях на Борислав Михайлов, за да го попитам как е възможно да се случват подобни ексцесии. Обадих се и на длъжностните лица на срещата. Казаха ми, че не са видели, че са били Виячки, но са чули какво се е случило. Надявам се да опишат всичко в доклада си.

Всичко това се е станало заради този Илиан Илиев, който след всеки мач говори глупости и нагнетява напрежението. Мисля си, че във Варна или полицията не си е свършили работата, или умишлено е оставили всички тези хора свободно да влизат в съблекалнята на Славия. Затова вътрешния министър трябва да бъде запознат с този случай. Нужно да се вземат мерки, тъй като тази вандалщина не бива да продължава". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай