Боряна Калейн изненада неприятно! Истина ли е

Какво каза сребърната медалистка от Париж

Боряна Калейн изненада неприятно! Истина ли е | StandartNews.com

Треньорът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Весела Димитрова остава на поста си до игрите в Лос Анджелис 2028, стана ясно при пристигането на отбора ни от Париж.

Неприятната новина обаче е, че е, че Боряна Калейн има колебания и все още не е решила дали да продължи да се състезава.

„Сега не е моментът да взимам каквито и да е било решения за кариерата си. Искам да празнувам с близките си хора, да се радвам на успеха, пък след това като си почина ще взема решението. Това е до лично усещане на човека", заяви 23-годишната вицешампионка, която изкара два непрекъснати олимпийски цикъла, като през последния имаше и тежък психологически срив, който доведе до отсъствието ѝ от някои от големите турнири.

„Все още ми е много трудно да осъзная какво точно постигнах на олимпийските игри. България има своя медал в художествената гимнастика и в целия отбор сме безкрайно щастливи. Начинът, по който се представих беше невероятен. Аз се надскочих стократно спрямо това, което показвах през цялата година. Това ме прави още по-щастлива - каза още Калейн.

- Промених настройката си към състезанията през последните три години. Поне работих в тази посока. Това, което променихме като методика на тренировката беше, че започнахме да правим моделирани тренировки, в които беше състезанието - четвъртък и петък, в същите часове. Така се доближихме максимално много до това, което ще се случи и на състезанието и определено беше един много голям плюс за мен."

Да благодаря на моя треньор Мариана Памукова ще е малко. Това е човекът, който всъщност ме отгледа в залата и благодарение на когото съм това, което съм днес. Много я обичам", каза Боряна, предаде БТА.

Калейн заяви, че наистина тя не е била сочена като медалистка преди състезанието, но това не й е повлияло в Париж:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай