Боруков донесе втора поредна победа на Етър

Нападателят вкара и на Черно море

Боруков донесе втора поредна победа на Етър | StandartNews.com

Талантливият нападател Преслав Боруков донесе втора поредна победа на Етър в efbet Лига. С негов гол с глава тимът от Велико Търново победи, като гост петия Черно море с 1:0. Преди 3 дни пак с гол на Боруков Етър надви вкъщи Царско село с 1:0. За юношата на "Левски" това е шести гол в първенството. От Черно море претендираха за 2 неотсъдени дузпи от главния съдия Петър Костадинов. Успехът е втори пореден и за новия треньор на Етър Александър Томаш. Тимът не допусна гол в четвърти пореден мач. Етър вече има 10 т и се изкачи на 13-ото място. На последното остава Славия с 9. Черно море остава пети с 21 пункта.

„Много тежък мач, успяхме да отбележим гол, после спазвахме инструкциите на треньора и гледахме да надиграем Черно море само на контраатака. Смятам, че всеки един футболен фен видя колко труден беше теренът, обстановката и съм доволен за трите точки“, коментира след мача голмайсторът Преслав Боруков.

„Голяма битка, твърди единоборства, топката не падаше да земята, но се концентрирахме, играхме правилно и спечелихме трите точки“, допълни той.

„Много пъти преди това с Левски, Лудогорец и ЦСКА ни изневеряваше късметът и малките детайли. В момента сме по-концентрирани и трупаме точки. Това са поредни много важни три точки за нас“.

„Аз се радвам, че успяхме да вземем мача, искам да благодаря на целия отбор за битката и себераздаването, всеки се бори за другия на терена“, каза още таранът на Етър.

фото Спортал

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай