Бомба за Стоичков! Валтер Папазки с ключово решение

Новите собственици на ЦСКА са готови с кадрите за ключовите постове в клуба

Бомба за Стоичков! Валтер Папазки с ключово решение | StandartNews.com

Новите собственици на ЦСКА са готови с кадрите за ключовите постове в клуба, информира „Мач Телеграф“. Тяхното желание е президент на клуба да стане голямата легенда Христо Стоичков. Валтер Папазки, който придоби ЦСКА, вече повече от 2 години ползва Стоичков за рекламно лице и двете страни са изключително доволни от съвместната си работа. Сега обаче след забраната на реклама на хазартна дейност в телевизията, явно за Ицо се готви ново назначение по линия на врачанския олигарх.

Всичко вече било на 100% спазарено и около треньорския пост и Любо Пенев ще поеме за пети път „червените“. Той ще напусне Хебър след края на сезона.

Любопитно е, че Любо вече работи два пъти на „Армията“ като треньор, докато в клуба собственик бе Стоичков. Бившият играч на ЦСКА и Лудогорец – Михаил Александров, пък ще е спортен директор на „червените“.

Интересно ще бъде да видим отново Стоичков и Пенев в тандем, тъй като не е тайна, че двамата не си говорят от бенефиса на Камата, когато Ел Голеадор без никакво обяснение не се появи на „Васил Левски“ и дори не вдигна телефона на бившия си съотборник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 4 месеца

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи