Бомба от Наско Сираков! Какво се задава в Левски

Иде нещо от сорта на Лиъм Купър в ЦСКА в момента

Бомба от Наско Сираков! Какво се задава в Левски | StandartNews.com

Източник: БГНЕС, архив

Собственикът на Левски Наско Сираков планира сензационен трансфер, който ще взриви българския футболен пазар. Става въпрос за много качествен чужденец, който да подсили „сините“ редици през зимната пауза, предаде БЛИЦ.

След успеха над ЦСКА с 1:0 тимът от „Герена“ съхрани шансовете си да атакува шампионската титла за първи път от доста години насам. В тази връзка Наско е задействал операция по привличането на силен и опитен халф, говорейки с генералния спонсор на клуба за съдействие.

Източници уточниха, че за играча няма да се платят много пари, но ако бъде привлечен, немалката му заплата ще бъде поета от рекламодатели.

„Скоро ще стартират конкретни преговори. Това е футболист, който е популярен като Габриел Обертан. Даже и повече. Нещо от сорта на Лиъм Купър в ЦСКА в момента“, твърдят запознати.

Те добавиха, че Наско твърдо е решил Левски да атакува титлата. Той вече е разговарял с треньора Станислав Генчев, уверявайки го, че не само ще се опита да му осигури въпросния качествен халф, но и че няма да продава на всяка цена играчи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай