Боб Аръм: Кобрата ще нокаутира Джошуа

Няма да има мач между Ей Джей и Фюри, категоричен е промоутърът на Пулев

Боб Аръм: Кобрата ще нокаутира Джошуа | StandartNews.com

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм сензационно обяви, че мач Джошуа - Фюри няма да има. Причината според него се казва Кубрат Пулев, който на 20-и юни щял да нокаутира Джошуа и така да осуети плановете на британеца да направи обединителен мач за всички световни титли срещу Тайсън Фюри. Аръм, чиято компания "Топ Ранк" работи с Фюри, отрече твърденията, че договорът за подобен обединителен мач е почти готов. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, вече няколко пъти заяви, че ще направи всичко възможно за такъв мач и вече го е обсъждал с Аръм.

"Фюри - Джошуа никога няма да има. Пулев ще нокаутира Джошуа, така че защо да говоря с Еди, когото много обичам, за мач между Джошуа и Фюри? Смятам, че Пулев ще спечели и след това ще преговарям сам със себе си за двубой между Пулев и Фюри", каза Аръм пред "Таймс".

Според него Джошуа е уязвим и това се е видяло ясно в мачовете му срещу Анди Руис през 2019 г. Британецът изненадващо загуби титлите си с нокаут в началото на юни в Ню Йорк. Джошуа си върна поясите с победа по точки през декември в Саудитска Арабия, като тогава заложи на коренно различен стил, стоеше в далечна дистанция и не предприе почти никакви рискове, въпреки че Руис очевидно не бе в добра форма и тежеше 128 кг, като след реванша призна, че е "ял повече, отколкото трябва".

 

"Джошуа беше на върха, но след това бе нокаутиран от Анди Руис, който направи повечето си мачове, докато беше при нас, така че знаем кое е доброто и кое не е при него. Фактът, че Джошуа беше нокаутиран, би трябвало да звучи като алармен звън. Не броя мача, в който си върна титлите, защото Анди не можеше да се контролира, не тренира достатъчно за реванша и беше дебел. И въпреки че той беше в това състояние, Джошуа не смееше да влиза в размени на удари с него, той го надигра с бокс. Пулев е много, много по-добър от Анди Руис", допълни Аръм.

Промоутърът заяви още, че няма как да преговаря с Хърн без участието на другия промоутър на Фюри - Франк Уорън, който е в конфликт с Хърн от години: "Нека сме напълно ясни. Аз съм един от промоутърите на Фюри, другият е Франк Уорън. Няма да говоря с Еди без участието на Франк. А Франк никога не е говорил с Еди."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай