Бивш играч на Левски : След Батков е потоп

Божков можел да ги издържа и без лотарията

Бивш играч на Левски : След Батков е потоп | StandartNews.com

Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов направи анализ случващото се на "Герена" в предаването "На Ринга" по 7/8 ТВ. Коловати сподели очакванията си и за дербито с ЦСКА.

"Следя случващото се в Левски. Там изкарах 5 години. Мечтата ми от малък бе да играя там.

Моята позиция е такава, че твърдо заставам зад Божков. Не ме интересува дали е плащал такси и данъци. Важното е Левски да е добре! Наля доста пари през последната година. Негови лични пари, които не са под формата на заеми, а като дарения.

Видяха, че клубът се оживи, започна да взима по-добри футболисти, да се връщат пари. Нещата потръгнаха и изведнъж решиха, че едва ли не трябва да затрият Левски. 

Феновете според мен са разделени. Едните са зад Божков, а другите зад Левски

След Батков е пълен потоп. Всички бяха собственици на кредити. Левски ставаше на минус. От една година се наляха доста пари.

Не познавам Божков, но заставам зад него. Човекът искаше да направи нещо. Бяхме в кома, пред фалит, сега се очертава пак нещо такова.

Божков е милиардер. Според мен може да издържа Левски и без тези пари от лотарията. Ако съм на мястото на г-н Божков, ще остана в Левски. И бе тези пари мога да изпълня плана, който съм начертал. Когато направи Левски шампион и вземе купата, тогава всички фенове ще са зад него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай