Неделя,

Бивш футболист на ЦСКА остана на улицата

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Руският халф Денис Давидов призна, че е прекратил договора си с ЦСКА. Той направи това чрез пост в своя Instagram профил, където разки подробности за тежката ситуация, в която е изпаднал. 

 

Оказва се, че Давидов не може да се прибере в родината си, а  в същото време е освободил апартамента в София и няма къде да живее.

 

Ето изявлението на Давидов:

 

Здравейте на всички! Не мислех, че ще трябва да пиша това тук, но явно трябва! В момента съм в България, тъй като имах договор с клуб ЦСКА. Във връзка с настоящата ситуация в света започнаха финансови затруднения в клуба и ми предложиха да прекратя договора си и да се върна у дома. Съгласих се, но с условието, че ще има полет до Москва. По това време границите вече бяха затворени. 

И от месец вече съм в България, очаквайки полет. Организацията на експортните полети не е спряна !!!! На 02.05.2020 г. българското правителство организира полет, който е с маршрут София-Москва-София, за да изведе гражданите на Русия. Когато научих, че с този полет мога да се върна в родината си, закупих билети, прекратих договора си и освободих апартамента, в който живеех. Но вчера, на 30 април, Министерството на външните работи на Русия отказа да приеме своите граждани !!! Българският самолет ще лети празен. И 2 дни преди отпътуване ние сме информирани за това !!! Сякаш едва вчера научиха за самолета от България! Останах без договор, жилище, работа и доходи. Оказва се, че гражданите на България са важни за България, но гражданите на Русия не са? !!! Разбирам, че ситуацията е трудна, но искам да направя това публично достояние! Не се надявам на чудо, но се надявам, че поне нещо ще се промени! Желая ви здраве в този труден момент!

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички