БФС удари по "Локо" и "Нафтата"

БФС удари по "Локо" и "Нафтата" | StandartNews.com

Бургас. "Нефтохимик" и "Локо" (Пд) платиха скъпо за боя на ултрасите на двата тима. Бургазлии са лишени от домакинство за 1 мач и ще посрещнат "Черно море" на неутрален терен. "Локо" пък ще посрещне адашите си от "Локо" (Сф) на празни трибуни.

В същото време на "Лаута" се разрази скандал.

Треньорът Сашо Станков няма занапред да разчита на Тодор Тимонов и му би шута. Лимона вчера бе много гневен и отказа да коментира отстраняването си: "Питайте Станков, той да ви дава обяснения". Откакто се завърна след тежка контузия, юношата на "Ботев" (Пд) бе в ролята на дълбока резерва. През новия сезон той има записани само няколко минути игра при гостуването във Варна на "Черно Море". Каква е причината за това Тимонов да бъде изритан от "Лаута" по средата на шампионата не стана ясно и от думите на Сашо Станков.

"Казал съм му да си търси нов отбор. При това в очите. Нищо ненормално не се е случило", отсече треньорът. Под тепетата обаче се говори, че системно нарушаване на дисциплината и несериозно отношение в тренировъчния процес са в основата на решението на Станков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай