bet365 става официален глобален партньор на Шампионската лига на УЕФА

Това е първият в историята бранд за спортни залагания, спонсориращ лигата

bet365 става официален глобален партньор на Шампионската лига на УЕФА | StandartNews.com
  • Тригодишното партньорство се състои в представяне чрез рекламни лога, LED табла и чрез дигиталните канали на UCL
  • Предвидени са редица изненади за футболните фенове, включително огромна безплатна лотария с раздаване на билети
  • Една от водещите световни компании за онлайн залагания - bet365 - обяви исторически договор за спонсорство, превръщайки се в първия официален партньор за спортни залагания на UEFA Champions League (Шампионската лига на УЕФА).

    Тригодишното глобално партньорство обхваща спонсорство на турнира при мъжете с представяне на бранда с рекламни лога, LED табла на стадионите и чрез дигиталните канали на UEFA.

    Стартът на партньорството ще бъде отбелязан с една от най-големите лотарии с раздаване на билети в историята на надпреварата. Хиляди футболни фенове от няколко от водещите страни в UEFA Champions League ще имат възможността да посетят мач от Лигата. Като официален партньор, bet365 ще им предостави достъп до някои от най-търсените места в света на футбола.

    “С удоволствие приветстваме bet365 като официален глобален спонсор на UEFA Champions League, обединявайки най-престижната клубна футболна надпревара на планетата с милиони страстни фенове по целия свят. Като един от водещите брандове за спортни залагания онлайн с над 100 милиона клиенти, bet365 се стреми да направи емоциите от спорта незабравими за феновете, като в същото време насърчава и практики за разумно залагане. Очакваме едно успешно партньорство, което не само да създаде положителни преживявания за нашите фенове, но и да подкрепи усилията за защита на интегритета в този спорт”, заяви Ги-Лоран Епщайн, маркетинг директор на UEFA.

    „В ролята ни на първия бранд за спортни залагания, спонсориращ UEFA Champions League, много се радваме да се присъединим към списъка от водещи партньорски брандове в такъв вълнуващ период за надпреварата. bet365 има дълго и успешно футболно минало и това престижно сътрудничество отразява нашия стремеж да предоставяме „винаги различни“ изживявания за феновете”, гордо обяви Алекс Сефтън, главен глобален маркетинг директор на bet365.

    Договорът за глобално спонсорство покрива турнира при мъжете на UEFA Champions League за сезоните 2024/25 до 2026/27. Партньорството предоставя уникална възможност за bet365 да даде достъп до елитен европейски клубен футбол в световен мащаб с различни увлекателни потребителски активации, включително безплатна лотария с хиляди билети за фенове в определени държави.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай