Берое шокира Левски насред София (ВИДЕО)

"Зелените" обърнаха "сините" за 2:1

Берое шокира Левски насред София (ВИДЕО) | StandartNews.com

Отборът на Левски окончателно затвърди впечатленията, че не разполага с аргументи да постигне афишираната като цел преди началото на сезона титла на България. В 31-ия кръг на Първа лига, само часове след загубата на лидера Лудогорец във Варна, „сините” паднаха с 1:2 от Берое у дома и все така остават на 11 точки от първото място.

 В 49-ата минута Станислав Иванов проби зад гърба на Матеус Леони отдясно по „синята” атака, а Мариани го намери с прецизно подаване. Младокът даде пас по тревата в наказателното поле, където Баранов по невероятен начин остави цели 3 метра разстояние между себе си и Костов. Голмайсторът на първенството овладя и след второто му докосване, трибуните изригнаха в радостни възгласи – 1:0. Само пет минути след откриването на резултата Берое имаше и нужната доза спортно щастие, за да изравни. Александър Цветков успя с дрибъл да мине покрай Горанов и да нахлуе в наказателното поле, където си поведе дълго. Нуно Рейш се завтече да чисти, като изрита топката право в халфа на Берое. Тя отскочи към дъгата, а преди да излезе от наказателното поле Карлос Охене я намери с виртуозно воле, което матира Ники Михайлов – 1:1.

Ангажирали прекалено много души в атака, домакините се оказаха уязвими за контраатака през центъра в 78-ата минута. Охене овладя топката и моментално с пас намери в централния кръг резервата Мартин Камбуров. Той намери чудесно продължение наляво за Еуженио, който с първото си докосване се вряза между Мартин Райнов и Живко Миланов. Португалецът дори не си направи труда да влиза в наказателното поле, а директно матира Николай Михайлов с хирургически шут в долния десен ъгъл – 1:2.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Поражението идва като нов сериозен удар по реномето на старши треньора Георги Дерменджиев, който откакто пое „сините” няма нито един спечелен мач на „Георги Аспарухов”. Единственият домакински успех за специалиста дойде при 1:0 над ЦСКА през февруари, но тогава мачът се игра на Националния стадион „Васил Левски”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай