Бербо почва в ЦСКА днес

Фен осигурява водата на тима, "Титан" дава само нафта

Бербо почва в ЦСКА днес | StandartNews.com

София. ЦСКА може да няма пари, но от днес ще се фука с футболист за 5 млн паунда. Става въпрос за Димитър Бербатов, който ще поддържа форма с "червените", докато отлети обратно към Лондон. Заниманията на "Армията" ще са закрити. Вчера Митко се появи с приятели и бивши съотборници на "Армията", където спретна мачле. Той се здрависа и с Пената. Отборът на Бербо, който играе либеро, победи.

Нападателят ще натрупа безценен управленски опит на тема "кризисни ситуации". В момента ЦСКА движи на автопилот. "Титан" не вади и лев, разрешава само клубните автобуси да зареждат с нафта на камионите за боклук. Босовете не дават пари и за минерална вода, но верният фен Пацо, който държи кафето, снабдява от добро сърце отбора. Поне играчи не липсват, БФС картотекира новите попълнения без най-качественото - Мишел Платини.

Вчера се състоя поредната среща "Титан" - "ЦСКА Възраждане". Иванов и Борисов, както прогнозирахме, определиха цената на акциите - 15 млн лева. Хората на Емо Димитров трябва да излязат с контраоферта. Според запознати са готови да извадят максимум 10 млн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай