Бащата на Джокович атакува остро Гришо

С поведението си той нанесе огромна щета на Сърбия и Хърватия, както и на семейството ни, твърди таткото на Ноле

Бащата на Джокович атакува остро Гришо | StandartNews.com

Сърджан Джокович, баща на световния №1 в тениса Новак Джокович директно обвини българската звезда Григор Димитров за заразяването на сина му с коронавирус. Според Сърджан Джокович "с поведението си Димитров е нанесъл огромна щета на Сърбия и Хърватия", предава БГНЕС.

"Защо стана така? Вероятно, защото е пристигнал човек, който е бил болен. Никой не знае откъде. Той не е бил тестван. Той се тества след това на друго място. Според мен това нещо не е наред. Какво да правим? С поведението си той нанесе огромна щета на Сърбия и Хърватия, както и на семейството ни", каза още бащата на Джокович.

"Никой не се чувства добре, разбира се и самият Новак. Но, положението е такова, каквото е. От тази ситуация трябва да излезем по-силни. Трябва да осъзнаем, че това трябва да мине, да се защитим по някакъв начин", каза Сърджан Джокович пред РТЛ. По всяка вероятност обаче заразяването на Гришо, Ноле и останалите тенисисти и треньори е станало именно в Белград, където след първия турнир от "Адриа Тур" имаше мощно парти организирано от Джокович, където нямаше физическа дистанция между празнуващите. Ден след турнира тогава се разбра, че Джокович е бил контактен още преди турнира в Белград със заразения с коронавирус баскетболист от Партизан - Никола Янкович.

Джокович контактен със залазен с коронавирус

Джокович и жена му също са с К-19

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай