Балъков с нови помощници в ЦСКА 1948

Костадин Хазуров и Красимир Петров влизат в щаба на легендата

Балъков с нови помощници в ЦСКА 1948 | StandartNews.com

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков вече ще работи с нови помощници, съобщиха от клуба. Това са Красимир Петров и Костадин Хазуров. Те заемат местата на Йордан Юруков и Спас Стоименов. Досега Петров и Хазуров бяха наставници на младите "армейци" от ЦСКА U19 и ЦСКА U11.

Спас Стоименов от своя страна поема именно отбора на ЦСКА 1948 до 19 години.

В клуба на работа се завръща и доскорошният наставник в ДЮШ на ЦСКА 1948 - Роман Тафраджиев, който ще замени Тихомир Йосифов и застава начело на ЦСКА U17.

"Клубът отправя своите искрени благодарности към всички наставници, работили за развитието на ЦСКА 1948.Един от тях е потомственият „армеец“ – Йордан Юруков. Той работи в клуба от ниските дивизии до efbet Лига - първо като помощник, а после и като старши треньор. Юруков беше наставникът на тима в шампионския сезон във Втора Лига – 2019/2020, в който „червените“ стигнаха до златните медали и промоция към първия ешелон. Данчо, заедно преминахме честния път към върха! Благодарим ти, че толкова истински бранеше цветовете на ЦСКА, както винаги си го правил и като футболист. Твоят ценен опит, желанието ти за победа и силният ти характер допринесоха неимоверно за успехите на ЦСКА 1948. Вярваме, че клубът беше важна школа за теб и че най-доброто тепърва предстои", се казва в официалното изявление на ЦСКА 1948.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай