Балъков май ще напуска Етър от лятото

Бронзовият медалист от САЩ'94 инвестирал в клуба 150 000 лв свои пари

Балъков май ще напуска Етър от лятото | StandartNews.com

Треньорът на футболния Етър (Велико Търново) Красимир Балъков намекна, че може да напусне клуба след края на сезона. Бронзовият медалист с националите от САЩ 94 разкри, че със сигурност няма да бъде повече главен мениджър на "виолетовите", а ако остане на стадион "Ивайло", той ще заема поста единствено на наставник на представителния отбор.
"Моето решение е от следващата година да не поемам тези функции "две в едно" - мениджър на клуба и треньор. Съобщил съм това мое решение на Управителния съвет, коментирали сме го и сме на мнение, че това е ненужно в сегашното състояние на клуба и не носи никакъв ефект. Опитал съм по всякакви начини да докарам средства. Строшил съм енергия, време и всичко, но всъщност ефектът е много малък. Затова няма да бъда главен мениджър", каза Балъков пред медиите.
"Говорили сме с ръководството. Има много неща, които трябва да се коригират и да се поправят, за да остана в Етър, разбира се, ако не получа предложение от някой голям клуб. За това сме се разбрали. Така че, времето до края на първенството ще покаже дали ще остана и като треньор", допълни героят от САЩ' 94. Бившият национал поиска държавата да помогне повече на Етър. Той призова и Община Велико Търново да осигури по-голямо финансиране на местния футбол и допълни, че е инвестирал над 150 хиляди лева лични средства в Етър.

фото БГНЕС

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай