Събота,

Балъков май ще напуска Етър от лятото

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Треньорът на футболния Етър (Велико Търново) Красимир Балъков намекна, че може да напусне клуба след края на сезона. Бронзовият медалист с националите от САЩ 94 разкри, че със сигурност няма да бъде повече главен мениджър на "виолетовите", а ако остане на стадион "Ивайло", той ще заема поста единствено на наставник на представителния отбор.
"Моето решение е от следващата година да не поемам тези функции "две в едно" - мениджър на клуба и треньор. Съобщил съм това мое решение на Управителния съвет, коментирали сме го и сме на мнение, че това е ненужно в сегашното състояние на клуба и не носи никакъв ефект. Опитал съм по всякакви начини да докарам средства. Строшил съм енергия, време и всичко, но всъщност ефектът е много малък. Затова няма да бъда главен мениджър", каза Балъков пред медиите.
"Говорили сме с ръководството. Има много неща, които трябва да се коригират и да се поправят, за да остана в Етър, разбира се, ако не получа предложение от някой голям клуб. За това сме се разбрали. Така че, времето до края на първенството ще покаже дали ще остана и като треньор", допълни героят от САЩ' 94. Бившият национал поиска държавата да помогне повече на Етър. Той призова и Община Велико Търново да осигури по-голямо финансиране на местния футбол и допълни, че е инвестирал над 150 хиляди лева лични средства в Етър.

фото БГНЕС

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички