Албентоса предизвика адмирации в родината си

Агентът на Давид Вия похвали бранителя

Албентоса предизвика адмирации в родината си | StandartNews.com

Не се случва често, спортисти произлизащи или подвизаващи се в България да получават международно признание, но ето, че преди седмици синият юноша, Божидар Краев обиколи португалските медии, а в другата пиринейска страна пък се прехласнаха по защитника на ЦСКА, Раул Албентоса.

В неделя, испанецът възкреси "червените", които изоставаха на почивката с два гола от вечния съперник Левски и то почти в края на редовните 90 минути. Това е негов първи гол с червената фланелка, а сърцатото му представяне не остана незабелязано.

Виктор Оняте, който е агент на бившия испански национал Давид Вия, сподели в социалната мрежа Туитър възхищението си от играта на армейския защитник. В своята публикация той прикачи видео с изравнителния гол и написа:

"Този човек е победител. Играл е във всяка възможна минута, откакто влзе в ЦСКА.Той вкара и гол в голямото дерби на България и за по-малко от 2 месеца в отбора със своя позитивен манталитет получи честта да носи капитанската лента. Браво, Раул!", написа Оняте.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай