Акциите вече са джиросани на Сираков

Очаква се пресконференция на легендата

Акциите вече са джиросани на Сираков | StandartNews.com

"Синя" България вече може да си отдъхне дългоочакваните акции на ПФК "Левски", които досега бяха на името на избягалия в ОАЕ Георги Попов, вече са в София и са джиросани на името на Наско Сираков, според информация на Дарик радио и dsport.bg. Легендата преди време изяви желание да ги притежава. Както бе заявил другият забегнал от правосъдието в Дубай Васил Божков, акциите ще бъдат джиросани на нов човек, след като бяха върнати от София, когато бяха на името на премиера Бойко Борисов.

Очаква се в най-скоро време, Наско Сираков да даде пресконференция, на която да отговори на въпроси за финансирането в клуба оттук нататък. Предполага се, че ще му отнеме време да се запознае с акциите и тяхната документация. Сираков ще приеме акциите и ще стане главен акционер в ПФК "Левски" с мажоритарен дял от 86,6 процента. 10 % са на Тръст Синя България и 3,4 % на дребни акционери. 

Наско Сираков ще излезе с официално съобщение в сайта на "Левски", относно джиросаните акции. По всяка вероятност, той ще изчака домакинството на Лудогорец и гостуването на Локомотив Пловдив за Купата на България идния вторник, след което ще говори за медиите. 

Каква важна новина за акциите обяви Цветомир Найденов

Напускали ли са акциите София

Сираков застава начело на "Левски" от 6 юли

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай