Адвокатът на Кобрата: Чакаме договора за мач с Джошуа

Ще имаме 30 дни за да договорим мача на Кубрат с AJ

Адвокатът на Кобрата: Чакаме договора за мач с Джошуа | StandartNews.com

Утре трябва да получим официално писмо за мача за световната титла на IBF между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, обяви адвокатът на Пулев Джон Уърт.

Утре трябва да получим официално писмо за мача за световната титла на IBF между световния шампион Антъни Джошуа и претендента Кубрат Пулев", това каза адвокатът на Пулев Джон Уърт.

Той бе част от официалната пресконференция за боксовата гала-вечер в спортната зала "Колодрума" в Пловдив на 14 декември, в която Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще играят за международната титла в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).

Уърт добави, че ще имат 30 дни, за да се договори срещата като подчерта, че ще бъде страхотно, ако успеят да направят мача. Той поясни, че ако това не се случи, ще се премине към търг. В бокса има правила и те трябва да се спазват, добави Кубрат Пулев и припомни, че той е официалният претендент на IBF и следващият му мач трябва да бъде за тази титла. Готов съм да се изправя срещу всеки, който е на пътя ми и няма значение дали това ще бъде Джошуа или някой друг, каза Кобрата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай