7Sport с прогнози за мачовете от Лига Европа

В четвъртък стартира груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир – Лига Европа

7Sport с прогнози за мачовете от Лига Европа | StandartNews.com

В четвъртък стартира груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир – Лига Европа. Сайтът за спортни новини 7Sport.net в своя раздел за футболни прогнози ще предложи съвети за залагания на почти всички мачове от Лига Европа, включително и на българските отбори ЦСКА и Лудогорец.

Както е известно през този сезон в груповата фаза България ще има двама представители в груповите етапи на турнира. Това не се е случвало от 10 години насам и вниманието на българския футболен фен към турнира ще е повишено. Затова ще се търсят и много футболни прогнози, като в сайта на 7Спорт ще намерите богата информация и анализи за двубоите от турнира. В четвъртък от 19:55 часа ЦСКА посреща румънския шампион Клуж. „Армейците“ са в трудна група заедно с отборите на Рома и Йънг Бойс, така че ще преследват победата срещу Клуж на „Васил Левски“. ЦСКА се представя много силно в турнира и има четири победи в четирите си мача в квалификациите. Съставът на Клуж пък е изиграл два двубоя в турнира до момента, като елиминира КуПС от Финландия и Юргорден от Швеция, за да влезе в групите. Румънският тим има стойностен отбор, който ще затрудни ЦСКА, но „червените“ имат своите шансове да спечелят двубоя.

Два часа по-късно – от 22:00 ч., отборите на Лудогорец и Роял Антверп излизат един срещу друг в Разград. За поредна година българският шампион е част от най-добрите отбори в Европа. Този сезон Лудогорец отново ще се стреми да прескочи груповата фаза на ЛЕ, като за съперници ще има още отборите на ЛАСК Линц и Тотнъм. Футболните прогнози в сайта на 7Спорт може би ще са за победа на Лудогорец, който има много по-голям опит в европейските клубни турнири от своя опонент. Припомняме, че Лудогорец се класира за груповата фаза на турнира след успех над Динамо Брест с 2:0 на плейофите, докато Роял Антверп започва участието си директно от тази фаза на турнира.

В четвъртък ще има още много интересни срещи от Лига Европа. Ще се изиграят цели 24 мача по европейските терени. От 19:55 часа най-интригуващите двубои са между Наполи – АЗ Алкмаар и Рапид Виена – Арсенал. Ще бъде интересно как ще стартират клубовете от топ първенствата в Европа. Арсенал ще има труден тест във Виена на коравия Рапид, докато Наполи е фаворит срещу АЗ Алкмаар според повечето прогнози.

В 22:00 часа ще започне едно от дербитата в първия кръг на груповата фаза – Селтик срещу Милан. „Росонерите“ играят много силно през новия сезон и ще преследват нов успех в Глазгоу. По същото време Тотнъм посреща ЛАСК Линц, а Виляреал е домакин на руския гранд ЦСКА Москва.

За да научите всички резултати от мачовете в Лига Европа този четвъртък, може да последвате официалната страница на 7Sport в Facebook https://facebook.com/7sport.official/, в която се отразяват най-актуалните спортни новини от цял свят и ще разберете първи как са завършили големите дербита по европейските терени. За тези които използват другите социални мрежи, може да последвате официалните профили на сайта в:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай