4000 аплодират супер Мартин

Искам в ЦСКА, проплака Венци Христов

4000 аплодират супер Мартин | StandartNews.com

Стара Загора. Над 4000 зрители на контрола доказаха отново, че Стара Загора е футболен град. Те видяха загубата на "Берое" от ЦСКА с 0:1 след невероятно изпълнение на Мартин Петров. Ветеранът получи пас по въздуха от Косоко и не се поколеба да стреля от воле, въпреки че се намираше в ъгала на пеналта. Получи се блестящ удар в далечния ъгъл и топката се оплете в мрежата. Иначе централна тема след мача беше трансферът на Венци Христов от "Берое" в ЦСКА.
"Аз искам да се осъществи", каза честно нападателят, "ЦСКА е може би най-големият отбор в България, да не кажа най-големият, за да не обидя някого. Но те имат своите проблеми и затова така се получава", завърши той.

 


"Нищо не става с Венци Христов", отговори изп. шеф на ЦСКА Сашо Тодоров, "И ние искаме да дойде. Ако не - няма да взимаме други нападатели. Състоянието на клуба е прилично, но има задължения. Някои чистим, други предоговаряме. Докато не се плати, има въпросителни около лиценза. Малко по-малко от милион трябват", продължи финансистът, "Имаме стратегия по въпроса и ще намерим парите".


Треньорът Стойчо Младенов не скри, че финансовото положение не е розово и при оферта ще се продават футболисти. Той похвали ЦСКА за играта в контролата.


"Стояхме равностойно. Загубихме заради блестящо изпълнение на Мартин", сподели колегата му от "Берое" Петър Хубчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай