Вторник,

16 отбора спорят за "Купите на община Благоевград"

От: Стандарт -
A
A
A

Шестнадесет отбора ще се включат в VII Международен турнир по футбол „Купите на Община Благоевград“. Турнирът стартира на 26 август в областния център. Жребий определи кои отбори излизат един срещу друг на терена.

Преди да бъде изтеглен жребият, заместник-кметът Христина Шопова съобщи,че тази година ще бъде учредена награда в памет на спортния журналист Валери Младенов, който оказваше абсолютна подкрепа на турнира от първото му издание.

Христина Шопова благодари за подкрепата на Ива Уорън, представител на "Емирейтс Уелт“, на Венко Попов, управител на ОФК "Пирин" и на Александър Кабзималски, председател на ОС на БФС-Благоевград. „Вярвам че всички заедно ще направим едно успешно издание на нашият турнир, с високи цели за следващата година. Това е турнир, който в се наложи като един от най-качествените, благодарение и на доброто партньорство с БФС. За съжаление форматът не може да побере всички желаещи за участие“, каза Христина Шопова.

Ива Уорън заяви, че компанията „Емирейтс Уелт“ подкрепя с всички сили футболът в Благоевград и в частност ДЮШ. Александър Кабзималски и Венко Попов от своя страната пожелаха успех на всички отбори, участващи в турнира.

Жребият бе изтеглен от младите надежди на ОФК "Пирин".
В „А“ група, за родените 2004 г., попадат ФК „Динамо Загреб“ Загреб, Хърватия, ПФК „ЦСКА“, София, България, ПФК „Левски“, София, България, „Тампа Брашов“, Брашов, Румъния.

В „Б“ група, отново за набор 2004 г., са „Цървена звезда“, Белград, Сърбия, ФК „Войводина“ Нови Сад, Сърбия, ПФК „Славия“, София, ОФК „Пирин“, Благоевград, България.

За родените през 2005 година в „А“ група са ФК „Апоел“ Никозия, Кипър, ПФК „ЦСКА“, София, България, ПФК „Левски“ , София, България, Тампа Брашов“, Брашов, Румъния.
В „Б“ група попадат отборите на „Цървена звезда“, Белград, Сърбия, ФК „Войводина“ Нови Сад, Сърбия, ФК „Национал“ 2005, София, България и ОФК „Пирин“, Благоевград, България.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички