Стенли отново с благородна инциатива в помощ на абитурент

. Фризьорът, заедно с приятели, искат да закупят на 19-годишно момче от Казанлък жизненоважната за него инвалидна количка.

Стенли отново с благородна инциатива в помощ на абитурент | StandartNews.com

Дни преди Коледа казанлъшкият коафьор Стенли Нанчев, известен с благотвориителността си, излезе отново с благородна инициатива.  Фризьорът, заедно с приятели, искат да закупят на 19-годишно момче от Казанлък жизненоважната за него инвалидна количка. Стилистът вече e стартирал кампания за набиране на средства в своята фейсбук-страница. Поставил е и кутия за помощ в своя салон на ул "Иван Вазов" 4 в Кзанлък.
 „Нека да направим един млад мъж на 19 години щастлив за празниците. Знам, че винаги, когато сме правили такива събития, сте били активни. Нека помогнем заедно. Младото момче ще бъде абитуриент. Нека го зарадваме и за неговият бал", призовава Стенли" .
 През миналага година добротворецът Стенли Нанчев бе инициатор на кампанията "Надеждата е красива" и подари безплатни перуки на десетки онкоболни жени. За тази своя иницатива ой бе номиниран за годинишните награди "Добрият самарянин". Тази година пък призова съгражданите си и своите клиенти да подарят абитуренска рокля и зарадва десетки млади момичета от Казанлък и региона.
Фото - Kazanlak.com
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай