Стара Загора и Одрин развиват борсовата търговия

За развитие на борсовата търговия между Стара Загора и Одрин бе постигнато съгласие при посещението на работна група от Търговско-промишлена палата в Града на липите в турския граад

Стара Загора и Одрин развиват борсовата търговия | StandartNews.com


   За развитие на борсовата търговия между Стара Загора и Одрин бе постигнато съгласие при посещението на  работна група от Търговско-промишлена палата  в Града на липите в турския граад. По време на проведената дискусия бе отбелязан големият потенциал на двата региона и бе взето решение за сформиране на работен екип за разработване на съвместен проект за развитие на борсовата търговия, съобщи днес председателят на  Търговско-промишлената палата в Стара Загора Олег Стоилов. Работната група трябад да даде конкретни предложения за преодоляване на съществуващите технически, организационни и политически пречки, пред търговските взаимоотношения между двата региона.
  Идеята за развитие на борсовата търговия между Стара Загора  и Одрин е получила пълна подкрепа и от Одринската търговско-промишлена палата, където старозагорци са имали друга работна среща. На нея е била дадена висока оценка на старозагорския бизнес и културната мисията, проведена през април миналата година в Одрин. Тогава Старозагорската държавна опера гостува при голям успех с постановката на "Мадам Бътерфлай", която одринската общественост пожелала отново да види. 
   Следващата работна среща на старозагорско-одрински екип е ила планирна за тази есен в Стара Загора.

Фото - ТПП - Стара Загора
  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай