Силно начало на кампанията на ДПС-Ново начало в Кърджали

Енергията се върна, защото ги няма деребеите, каза Ерол Мюмюн

Силно начало на кампанията на ДПС-Ново начало в Кърджали | StandartNews.com

Коалиция „ДПС – Ново начало“ откри предизборната си кампания в Кърджали в препълнената зала на Дома на културата снощи.

Енергията и позитивизмът, надеждата и ентусиазмът, се върнаха в ДПС, защото вече ги няма деребеите. Сред нас са истинските депесари, които носят  каузата в сърцата си и никога не са поставяли личния интерес пред интереса на партията, пред каузата, пред това да бъдат сред хората, да защитават техния интерес, каза кметът Ерол Мюмюн, който е и водач на листата.

В Кърджали новото начало положихме миналата година на местните избори,  когато хората повярваха, че е време за промяна. Получихме в наследство една апокалиптична във финансово отношение община и една община като след  военно положение. Един кърджалиец няма право да постъпва така с родния си град.

За 8 месеца след много усърдна работа, мисля, че светлината се появи, надеждата се върна, видя се, че когато се работи за хората, с хората заедно нещата се получават, каза още Мюмюн.

Той благодари на цялата ПГ на ДПС и на председателя Делян Пеевски, без чиято подкрепа тези хубави неща, които се случват в Кърджали – ремонт на улици,  нови спортни и детски площадки и т.н, нямаше да бъдат  факт. Нямаше да бъдат и факт, ако кметът мислеше само за себе си и за това .как да забогатее. Бил съм един от вас и ще остана един от вас.

На 27 всички ще направим заедно две неща. Първо, ще изпратим всички деребеи и хората около тях, където им е мястото – в историята. Второ,  ще продължим с нашата ПГ, с тази перфектна листа, с нашия  уникален председател, който е работохолик и милее за хората, да развиваме с бързи темпове това, което правим през последните 8 месеца в Кърджали, подчерта Ерол Мюмюн.

В общините, които са управлявани от Движението за права и свободи, през последната една година от държавния бюджет са предвидени над 420 млн. лв., благодарение на председателя г-н Пеевски и на парламентарната ни група. Това вече заслужава да бъде аплодирано, каза Неджми Али.

На събитието бяха представени кандидатите на народни  предстовители.

Водач на листата е Ерол Мюмюн, кмет на община Кърджали и член на ЦОБ на ДПС. На второ място е кметът на община Джебел Неджми Али, следван от кмета на община Черноочене Айджан Ахмед. На четвърта, пета и шеста позиции са настоящите народни представители Байрам Байрам, Елван Гюркаш и д-р Айтен Сабри. Седми е председателят на Общинския съвет в Джебел Сейфи Мехмедали, а осми - Бейхан Хайрула от Ардино. На девето място е Самет Хасан от Кирково, десети – архитект Тунджай Тахир от Крумовград.

Гости на кърджалийци бяха Станислав Анастасов - заместник председател на ДПС, народен представител, водач на листа в 16 МИР Пловдив-град, Цветан Енчев, член на ЦОБ на ДПС, народен представител, водач на листата във Видин, и други кандидати за депутати.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай