Покана за публично обсъждане на проект на Общ устройствен план

Покана за публично обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на Община Стара Загора

Покана за публично обсъждане на проект на Общ устройствен план | StandartNews.com

На основание чл. 127, ал. 1 от Закона за устройство на територията и чл. 21, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на екологична оценка, Община Стара Загора съобщава на всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица, че организира обществено обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на община Стара Загора и Доклад за екологична оценка на плана.

Срещата на обществено обсъждане ще се проведе на 22 октомври (четвъртък) от 17.00 часа в зала „П.Р. Славейков“ на Община Стара Загора.

Докладът за ЕО, предварителният проект за ОУПО на Община Стара Загора и приложенията към тях /вкл. Доклада по ОСВ с Натура 2000/, ще бъдат на разположение на заинтересованите лица, всеки вторник и четвъртък от 14:00 до 16:00 часа, в стая № 503 в сградата на Община Стара Загора,както и на интернет страницата https://www.starazagora.bg

Становища и мнения след провеждане на публичното обсъждане ще могат да се депозират на място в деловодството на община Стара Загора: всеки работен ден от 08:30 до 17:30 ч. в сградата на Община Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики” № 107 до 29 октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай