Откриха благоустроената улица „Марица“ в Благоевград

Ако погледнете улицата сега, ще видите, че няма нищо общо с това, което беше, и начина, по който изглеждаше преди месеци, каза при откриването кметът д-р Атанас Камбитов

Откриха благоустроената улица „Марица“ в Благоевград | StandartNews.com

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов откри днес благоустроеният участък от улица "Марица".
„Ако погледнете улицата сега, ще видите,че няма нищо общо с това, което беше, и начина, по който изглеждаше преди месеци. 50 години може би не беше правено нищо по тази улица. Много се радвам, че успяхме в срок да изпълним всичко.  Имаше много трудности и проблеми, но важното е, че всичко е добре, когато свършва добре.
Преди 4-5 години въведохме т. нар. интегриран подход, иначе казано, когато правим нещо, ние се стремим да го правим комплексно. Улица „Марица“ е направена със средства от ОПРР, има малко съфинасиране от наша страна“, каза кметът Камбитов.

Той благодари на екипа на общината, на партньорите от „ВиК“ ЕООД-Благоевград, на изпълнителите, че приключиха ремонтните дейности в срок и на гражданите на Благоевград за търпението по време на СМР дейностите.
   
На официалната церемония присъстваха още и председателят на общинския съвет Радослав Тасков, заместник-кметовете на общината, общественият посредник доц. д-р Валентин Василев, управителят на „ВиК“ ЕООД-Благоевград инж. Росица Димитрова, изпълнителите и екипът на проекта, представители на общинската администрация, граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай